Reviews

Dit zeggen anderen
over mij

Betrokken,deskundig, ,warme lieve vrouw

Rated 5,0 out of 5
8 augustus 2023

Alleen maar lof wat heb je het afscheid van mam prachtig gedaan.

Wat heb je mooie dingen aangedragen daarin zag je de ervaring en je professionaliteit .

Ik kan je bij iedereen aanraden.

Namens ons allemaal dankjewel lieve Gea voor je hulp en begeleiding .

Joke Van looij

Respect

Rated 5,0 out of 5
3 januari 2023

Gea ,graag spreken wij onze waardering uit voor en in het overlijden van onze lieve (schoon) moeder ,oma ,omi ,wat heb jij ons geweldig respectvol begeleid in dit proces ,het samen wassen aankleden wat onder jou deskundige begeleiding zo liefdevol is gedaan ,diep respect voor jou deskundigheid ,en kennis van zaken .wij zijn blij met onze keuze om met jou in zee te zijn gegaan ,dankjewel

Kinderen A Emmink

Gevoel en eerlijk.

Rated 5,0 out of 5
26 oktober 2022

Gea begeleide ons voor en na het overlijden van onze vader. Dankzij Gea heb ik een heel goed gevoel over de crematie. Alles was mogelijk maar toch met beide benen op de grond. De factuur op basis van de uitgebrachte offerte klopte tot op de laatste cent.

Fred Sok

Respect en rust.

Rated 5,0 out of 5
26 oktober 2022

Gea heeft ons bijgestaan bij de uitvaart van mijn (schoon)moeder. De wens was een intieme uitvaart. Gea heeft meegedacht en geholpen om deze laatste wens van mijn moeder zo respectvol en mooi mogelijk te laten verlopen. In een mooie en intieme ruimte hebben wij in alle rust afscheid kunnen nemen. De begeleiding en nazorg was fantastisch.

Rudy de Vries

Betrokkenheid en steun!

Rated 5,0 out of 5
17 augustus 2022

Bij deze spreken wij als familie heel veel waardering uit voor jou begeleiding tijdens het afscheid en de uitvaart van afgelopen Mei / Juni. Mede door jou hulpvaardigheid en betrokkenheid voor, tijdens en na de begrafenis zijn de 6 uitvaarten, waarvan de eerste keer in 2001, en 5 in de afgelopen 6 jaren die je voor ons hebt begeleid naar volle tevredenheid, en respectvol zijn verlopen.

Altijd was de hoop gevestigd dat jij weer een begrafenis kon begeleiden, waar je ook alle moeite voor deed om dit voor ons te kunnen regelen. We weten zeker dat we altijd de goede keuze hebben gemaakt met jouw aan onze zijde in deze verdrietige tijden. Een baan die in alle opzichten bij je past.

Gea hartelijk dank voor alles!

Fam. Van Goor

Professioneel en betrokken

Rated 5,0 out of 5
30 mei 2022

Onze zoon, broer en oom overleed onverwacht in januari 2022 op 47-jarige leeftijd. Wij als nabestaanden moesten hals over kop zijn uitvaart regelen. Ooit, jaren geleden, had ik (vader) een telefoonnummer genoteerd van mevrouw Van Sleen omdat de uitvaart van een kennis zo goed was verlopen.

Die dag, in januari was mevrouw Van Sleen gelukkig nog steeds werkzaam in de uitvaartbranche. Ze stond binnen een uur op de stoep. Vanaf dat moment werd de organisatie rond de uitvaart direct in werking gezet. En hoe…

Professioneel, is het eerste woord dat bij ons opkomt. Zowel in de uitvoering van de praktische zaken, als in haar persoonlijke begeleiding.

Gea werkt met aandacht en je merkt bij alles dat ze ruime ervaring heeft. Ze luistert goed, geeft fijne adviezen, is punctueel en werkt respectvol richting alle betrokkenen. Niet alleen vóór en tijdens de uitvaart, maar ook daarna.

Bedankt Gea!

Familie Schraa

meedenken, vertrouwen

Rated 5,0 out of 5
9 mei 2022

De deskundigheid en jarenlange ervaring van Gea was van dien aard dat we als we familie besloten hebben om Gea te vragen om de uitvaart van mijn vrouw en onze moeder te leiden, ze denkt mee , regelt, verzorgt en we konden alles met haar bespreken.

We hebben veel steun aan Gea gehad en ook de nazorg was heel goed.

Familie Winters

Vertrouwen respect meedenken en zorgen uit handen nemen!

Rated 4,0 out of 5
5 mei 2022

Het overlijden van ons familie lid bracht ons na zorgvuldig afwegen bij uitvaartzorg Gea van Sleen,

Haar deskundige uitvoering waar wij als familie alle inbreng in hadden is ons tot grote steun geweest.

Kortom van het begin tot eind zijn we professioneel begeleid.

T H Wildeboer

 

Laat ook een waardering achter

Ik hoor graag van je hoe je mijn diensten ervaren hebt. Jouw e-mailadres wordt niet weergegeven in de recensie.